Smurffijengin ensimmäinen tappio oli krap.. karvas

Eli palataan ajassa taaksepäin, ohi lauantain muistikatkosten, ohi näkyjen joita ei edes batman pystyisi kuvailemaan. .. Eiku hetkinen, palataan kuitenkin lauantaihin.. kai?. Lauantai päivään.

Grande Open käynnistyi mallikkaasti, paitsi erään lyhyttukkaisen pelaajamme kohdalla; TeA oli tainnut saada samanlaisen bakteerin, minkä sb:n vanhat kehäraakit saattavat saada perjantai-lauantai välisinä öinä.. Onnneksi Smurffijengille oli osunut kohtuullisen helppo lohko, Ahosen menetys ei musertanut rivistöjä, mutta muistelimme häntä koko turnauksen ajan ja kieltäydyimme mm. kättelemästä ketään.  Muutaman läpsyttelypelin jälkeen (11-0, 10-1) smurffijengi sai jopa ihan oikean joukkueen vastaan (smurffijengi ei ole koskaan ennen pelannut ihka oikeaa joukkuetta vastaan), tosin se ihka aito oikea joukkue pelasi miesten vitosdivaria.
Toisaalta se ei vastustajaa Lumierää hidastanut, vitosdivarimiehillä on tunnetusti iso haba ja smurffit keräilivät ties mistä. MM#15 kaatui kyseenalaisella tavalla, toisaalta vastustajankin suusta kuului
"--tais sitä sattua ihan oikeasti"

Motoristit jaksoivat jonkun verran juostakin joka aiheutti paikoitellen hankaluuksia smurffijengille joka yllättyi asiasta täysin.
Loppujen lopuksi peli saatiin käännettyä voitoksi tiukan taistelun jälkeen, 5-4 ja smurffit lohkovoittajiksi ja seuraavana päivänä puolivälierä 10.40!

Jotkut ottaisivat aikaa rentoutumiseen ja yrittäisivät palautua seuraavaa pelipäivää varten (onneksi kukaan smurffeista ei ollut hirveästi juossut, joten illalla käytiin hoitamassa vielä yksi urheilusuoritus)

Siitä illasta on paljon sanottavaa, voisin aloittaa smurffijengin pokaalin löytymisestä ja nuotiosta, siitä kun hybö ja MM#15 taistelivat verisen taistelun etupenkistä, kuristaja-iirosta (ent. erä-iiro),..  Loppupeleissä jutuilla ei ole väliä, mutta sillä on väliä että kaiken tuon jälkeen, smurffit pääsivät kuin pääsivätkin pelaamaan seuraavana päivänä puolivälieränsä..

Puolivälierästä ei ole oikeastaan yhtään mitään sanottavaa. Taino on, mutta en jaksa sanoa, meni kyllä moti.
Paitsi se, että olis kantsinu hävitä sille Lumierälle, oltais saatu myöhäsempi peli, helpompaa joukkuetta vastaan.

Kiitos kuitenkin jokaiselle joka oli taas katsomassa, jokaiselle joka on koskaan lukenut tätä blogia, jokaiselle pelaajalle (paitsi ahoselle, mätäne rt:seen) ja sille yhdelle Floorball 96 joukkueen puolustajalle joka annoit pärren koittaa tehdä ilmaveivimaalin.

Quote on quote: "saanks mä koittaa tehä ilmaveivin?"
                          "siitä vaan."

1 kommentti: