Kolmas kerta toden sanoo?

Smurffijengi lähtee seuraavaan turnaukseen 12-13.9 pelattavaan Grande Openingiin.
Tuttuun tapaan turnaus arenacenter myllypurossa ja tuttuun tapaan heiluttelemaan ilmaislipuketta.
Tällä kertaa smurffit pelaavat miesten sarjassa, johon on ilmoittautunut 20 joukkuetta,
"--muutama ruotsistakin"(c) kisaisäntä.

Turnauspassi 5 € maksetaan paikan päällä, myllypurossa pitäisi lauantaina olla jo 10.10 pelaamassa sillä Smurffit saivat onnekkaina ensimmäisen pelin.. Tässä tarkkailtavana koko otteluohjelma, smurffit pelaavat lohkossa E joista tuttu joukkue Ari Sovero & Univelka pelasi viime kauden HFG'ssäkin. Tavoitteena on tietenkin kulta, mutta Grande Openin taso on varmasti kaikkein kovin smurffijengin pelaamista turnauksista.
Jotta jatkoon pääsee, pitää olla lohkon ensimmäinen, tai viidestä lohkosta vähintään kolmanneksi parhaiten menestynyt lohkon toinen. Jännää.

Asiaan, joukkuetta ei oikeastaan vielä ole, paitsi "Joo kyl mä voin ehkä tulla".
Ilmoittakaa tuttuun tapaan Teemu "nipsu" Niiraselle osallistumisestanne hänen puhelinnumeroon 0505311197 ja pistäkää viestiin myös sotunne ja pelinumeronne, jotta saadaan tehtyä järkevä pelaajaluettelo (eikä tarvitse tehdä sitä talouspaperiin viimeisillä sekunneilla niinkuin HFG'ssä)

Ottakaa myös turnaukseen mukaan töhnölappuset, maila, sininen paita, sukat ja mieluiten valkoiset sortsit. ottakaa mukaan myös 5 € (hybbönen ei tuo kuitenkaan ihan sama) jotta voitte maksaa turnauspassin. Ja ottakaa yhteyttä niiraseen tosissaan. Jes.


*Muokkaus osio* Tiedossa olevat pelaajat;

1. MM #15
2. TeA
3. Nipsu
4. FeQ
5. Hybbö (mv)
6. Iivari Alkio
7. Saari (mv)
8. Avis (c)
9. Pokaalivaras ;D
10. YK
11. Vuke
12.
Lisää tulee.

3 kommenttia: