Välieriin!

Ja sinnehän mentiin, yllättävän helposti.

Kelataan taaksepäin; edellisenä iltana smurffijengi valmistautui henkisesti pelaamaan turnausta ja harjoiteltiin kovalla tahdilla viiden- neljänkymmenen prosentin karvausta. Iltaa vietettiin mukavassa hengessä ja sitten tapahtui jotain maagista. (melkein maagisempaa kuin b-jun kuuluisa lokakuun viimeisen päivän voitto)

J. Ojasen lipevät iskulauseet iskivät kuin iskivätkin suoraan tytön sydämeen. Kun istuttiin sylikkäin, odotettii jo kuuluisaa tytön pakenemista (tapahtunut mm. vappuna), mutta tätä ei tapahtunut. Kiekko olisi melkein ollut maalissa, mutta niinkuin oikealle Ojasellekin kävi, reisi petti.
Karvaus oli ollut kuitenkin liian kova, eikä kunto kestänyt. Saatto autolle noin viidensadan metrin päähän kesti kieltämättä ainakin puoli tuntia.

"Serkumpi on herkumpi"- postimies vaihtoi mottonsa "karva pilaa lihan", pelimiehen liikkeet: muija kännissä, itse antoi bacardinsa jakoon.

Iivari Alkio melkein hyvässä kunnossa, laatat st:n lattialle kunnes tovin jälkeen kuului "ULOS"

Tähän päivään;
Ottelut olivat nebbailua puolin ja toisin. Yritys oli kova, rämmittiin ja muuta.
Välieriin päästiin koska SDF vetäytyi turnauksesta. Päivän saldo oli 2 voittoa ja huomenna ensimmäinen ottelu 17.40
Peleistä jäi käteen muutama prinsiippi;
huuto-pärre ja tehot 2+?? (varmaan tuhat)
(H)Avis amanda (nykyään taas koulussa) 6+4
ja alkio 1+6
Ylivoimapeli oli sataprosenttista.

Huomenna odotetaan sankoin joukoin kannatusjoukkoja peleihin (taas) alkaen kello 17.40 ja toivottavasti jatkuen kello 20.00 finaaleihin.
Kiitos liittokanslerille ja hvt-status Laukalle kannustuksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti