Smurffijengi sittenkin pelaamaan

Tämän ei pitänyt tapahtua., pelaajat ilmoittivat etteivät pääse pelaamaan, eikä ketään oikeastaan kiinnostanut,
alennusdiplomi laitettiin salibandyorgiin myyntiin.

MUTTA, kukaan ei ostanut kovalla työllä ansaittua kuponkiamme, ja postiniirasen(nykyään työtön- tai skeittiniiranen) panostuksen takia SJ päätyi kuin päätyikin turnaukseen..
Turnaukseen jonka nimeä kukaan ei muista,
turnaukseen joka on aina HFC'n jälkeen.

Pelaajia on runsain määrin, ja pelaajien laatu on parempi kuin koskaan, tänään saimme maalivahdinkin.

SJ lähtee puolustamaan HFC mestaruuttaan ja nyt joukkueita on kahdeksan kappaletta, ei mitään hajua mitä joukkeita, mutta varmasti hyvin tasokkaita joukkueita.

Sarjana toimii 90-92-syntyneiden kaverisarja.

Tietenkin on mahdollista että postiniiranen on mokannut ilmoittautumisen ja käymme pyörähtämässä lauantai-iltana Myllypuron suihkuverholattioilla takaisin rakasta Järvenpäätä kohti. Tottakai niiranen on niin tunnollinen poika, ettei tämmöistä varmasti tapahdu.
Toivottavasti jollakin henkilöllä on se alennuskuponki tallessa, ja jos se on henkilöllä joka ei pääse turnaukseen, toivottavasti joku on sen hommannut itselleen.
Se joku muu.

Nyt voimme vain kiittää niirasta hienosta työstä joukkueen eteen, pelaajien motivoimista, infoamista ja ilmoittautumista turnaukseen, odotamme taas sankoin joukoin kannustusjoukkoja myllypuroareenalle lauantai-iltana kello kuudesta eteenpäin katsomaan laadukasta salibandya, sillä eihän kellään ole silloin parempaakaan tekemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti