WE ARE THE CHAMPION!

Joukkue tuli, näki ja voitti koko roskan. Tähä jotain skeidaa pyrin vääntämään vaikka fiilikset ovat varmasti kaikilla (ainakin kirjoittajalla) katossa!

Finaalipaikka oli jo varmistunut ennen päivän ensimmäistä ottelua johon vastaan asteli sarjakärki (maalieron turvin) pojat nurmijärveltä, Raju a.k.a SB-Pro. Ainoa huolen aihe oli MISSÄ HYPPÖNEN!?! Soittoyritykset eikä kotioven hakkaaminen auttanut, poika ilmestyi Colin McKaikkosen Disco-Micralla seuraavaan peliin vasta. "Nokun sivuilla luki et 14.30 lähtö (joilloin peli olisi pelattu..)
No ei se mtn, kivi-sakset-paperi kuka menee maaliin. Lopulta KokkiSmurffi suuttui kun ei älynnyt pelin ideaa ja kävi vuokraamassa areenalta kamat. Olihan se ainoa pelaaja jolta löytyy kokemusta tolppien välissä istumisesta! Peliä ennen painotettiin että tästä pelistä haetaan vain hyvää fiilistä päivän tärkeintä ottelua varten.
1-0 ja smurffijengi kohottaa kädet kattoon. Muuta maalienteko järjestystä en muista mutta Raju pisti kovaa kampoihin ja iski muutaman helpon maalin (4 vai 5?) ja erä tauolla oli pohdittavaa. Valmentajalta löytyi kumminkin sanansa sanottavana. "Ja vittu me ei näille luusereille hävitä! Aletaas iskee niitä maaleja!".
Valmentajan sanoista pidettiin sitten kiinni ja Smurffiina alkoi ottaa roolia. Hienojen harhautusten lisäksi alkoi tolppien väliinkin pallo löytymään. Kuten viimepelissä, tässäkin pelissä nähtiin taas Nison erikoislämärin tuloksia. Yläkierteinen veto menee metrin taikka kaksi ohi tolpasta, mutta laidan kautta kimposi maalin yli josta sohittiin varmasti sisään. 6-6 tilanteessa nurmijärveläiset sortuilevat jäähyilyyn mutta YV ei tuota oikein tulosta. 30 sekunttia jäljellä ja KokkiSmurffi käskytettiin ottamaan huikkaa ja kuudes kenttä pelaaja kehiin. YK namuttelee ittensä vapaaksi ja tarjoilee maalin eteen parkkeeraaneen KeittoSmurffin joka sutaisi maalivahdin kainalon alta pallon sisään. 7-6 ja sarjavoitto näytti varmalta. 10 sekunttia vielä pitäisi kestää. PunttiSmurffi hoitaa aloituksen varmasti omille ja pakki-pakki syöttöjä maalintakana. Mikä sen parempi tapa kuluttaa aikaa. Smurffijengi varmisti Sarjavoiton sekä lähtee finaaliin selvänä ennakko suosikkina.

Finaalia ennen joukkue sai hyvin aikaa pallotella Hyppönen lämpimäksi (ehkä pelaajien uran viimeistä) finaalia varten. Se on sitten tässä, näytönpaikka!
Ottelu alkoi selvästi vähän jännittävässä fiiliksessä. Peli oli aika rikkonaista, puolin ja toisin sekä pallo tuntui hukkuvan aina haastaessa. KokkiSmurffi sai kokea turnauksessa jo toiset jäätymiset josta vastustaja rankaisi 0-1 tilanteeksi. Eipä se Smurffijengiä lannistanut, tosin seuraavassa vaihdossa tuli taas loukkaantuminen. KokkiSmurffi TAAS asialla. Pieni liukastuminen johonkin märkään kohtaan ja jalka pakotti pelaajan vaihtopoksiin. Pelaajavalmentajalta taas tuttu kannustuspuhe. "Ja vittu me ei näille luusereille hävitä! Aletaas iskee niitä maaleja! Me voitetaan nää 7-1 jos vaan halutaan ja mehän vittu halutaan!"
Heti erän aluksi Smurffiina näytti mallia ja laukoi pallon tulisesti alakulmaan. Hetkeä myöhemmin UrpåSmurffi taiteili Smurffijengin johtoon. Loppupeli olikin selvää Smurffijengin hallintaa, mutta tehotonta oli. Erän loppupuolella PizzaSmurffi heittää gukkupallo mirolle kahden puolustajan ylitse josta KeittoSmurffi sutasee ilmasta "varmasti" sisään. 4-1 jää loppu lukemiksi. Summeri soi ja voiton juhlat voivat alkaa.
Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin Smurffiina, ja aivan ansaitusti. Fair Play palkinnosta ei mitään havaintoa mutta poika tuli kotiin mitallien kanssa.

Vielä kiskaisen tähän turnauksen teho viisikon (tehopisteiden mukaan)
UrpåSmurffi (Syöttöpörssin voitto?), Smurffiina (Maalipörssin sekä pistepörssin voitto), Postismurffi(5+2), VauhtiSmurffi (2+2?) sekä PizzaSmurffi (Nivusvammasta huolimatta pelasi hyvän turnauksen)

PostiSmurffi haluaakin täten kiittää kaikkia Smurffeja hienosta turnauksesta ja meiäthän bongataan myös HFG:stä, jossa lupaamme pelata vieläkin kovempaa kuin tämä turnaus!

P.S Larilta voi pyytää muutamaa boltsia!