Ensimmäinen turnauspäivä takana

Ensimmäinen smurffauspäivä takana ja pitäisi jaksaa huomennakin vielä smurffata.
Pientä juhlan aihetta on jo ilmassa, varma mitalli jo tulossa! Hiukan mietteitä otteluistamme.

Ensimmäisenä vastaan asettui (ac) banaanilautta, joka on ac haki 92:sten kokoama kaveriporukka.
Ottelu alkoi epävarmasti, ei oikein ollut intoa puolustaa eikä karvaus toiminut. Ensimmäisessä erässä muutama helppo häkki vastustajalle ja smurffijengi oli jo hätää kärsimässä.
4-2 tilanteessa alkoi sitten se iloinen smurffailu. Ensiksi PostiSmurffi kaventaa aika helpon oloisesti. Heti perään iskettiin tasoitus, asialla tähtikenttä. Pallo alkoi pomppimaan hyvinkin vastustajan päässä kunnes Pizza/kurkijalkasmurffi liukastuu banaaninkuoreen ja ottaa tukea banaanilaudan pelaajasta ja tuomari viheltää kummallekin kaksiminuuttisen. Peli jatkui 4vs4 ja aikaa oli jäljellä minuutin pintaan. Kentälle käskytettiin úbersmurffi kolmikko, VauhtiSmurffi, UrpåSmurffi ja (kynä)Smurffiina sekä Postismurffi. Pallo pyörii hyvin banskun maalintakana mutta ilman tulosta. 11 sekunttia jäljellä, Smurffijengi laukkaa kentälle, pallo o sohittu banskun verkkoon. Lopussa vielä oli onnettomia tasoitus yrityksiä banaaneilta, ilman tulosta. Ottelun "tsemppari" (Man of the Match) PostiSmurffi palkitaan kotijoukkueelta.
Ottelussa tosin kävi myös pahasti. Pizza/kurkijalkasmurffi otti vähän osumaa, nivunen revähti.

Toisessa ottelussa vastaan asettui Kuopion sählysudet.
1-0 tilanteeksi maalaa tuntematon smurffi, kukaan ei muista kuka. Erän loppupuolella Smurffijengi latoo vielä yhden maalin. Toinen erä alkaa samaan tapaan kuin ensimmäinen. Pyöritetään ja pyöritetään. Banaanilautta purkaa ja pallonvarma KokkiSmurffi tekee jotain aivan uskomatonta.. JÄÄTY! 3vs1 hyökkäys, mutta hybbönen torjuu ja pallo jää pyörimään kulmaan. Sieltä sitten Lepardi pelaajat sohii sen maalia kohti, ja kuten arvatakkin. Puikoista uppoaa ja smurffivaihtoaitio häpee silmät päästään. Hetkeä myöhemmin palloa tuttuun tapaan pyöritetään lepardi päädyssä, ja tähtikenttä kalastaa huutojäähyn vastustajalle. Rivimiehet pitkän kiukutteluväittelyn jälkeen sisään, luvaten että minuutin vaihto saa riittää. Vapari puolesta kentästä ja VauhtiSmurffi lataa oikein voiman kanssa. Pallo pomppii maaliin, lapa perässä. Semmonen kuti sitten.
Lepardit kavensi jollain onnekkaalla vedolla tilanteeksi 3-2 ja 5 minuuttia erän loppua kun Urpåsmurffi pistää tyhjistä sisään. Syöttäjän maali, Kurkijalalle kaikki kunnia. Se jää ottelun viimeiseksi maaliksi ja smurffijengi johtaa sarjaa puhtaalla pelillä. Ottelun man of the match valittiin säälistä linkuttava KurkijalkaSmurffi.

Huomenna jatkuu taas pelit, fanit paikalle ja pokaali kotiin!